Nyheder

Landsholdsstjerne udløser spændingen

Den tidligere landsholdsstjerne Martin Jørgensen deltager i offentliggørelsen af årets nomineringer til Hestesportens Galla.

Lørdag den 20. januar skal trav- og galopsportens profiler hyldes ved Hestesportens Galla, som foregår på Hermans i Tivoli Friheden i Århus.

Forud for den stort anlagte galla skal spændingen om årets galla-nomineringer dog udløses.

– Hvor vi tidligere år ofte har benyttet Racing Live til at offentliggøre de nominerede til Hestesportens Galla, har vi i år valgt at afprøve et nyt og anderledes koncept, fortæller Dansk Hestevæddeløbs konstituerede sportschef Uwe Bredahl og uddyber:

– Vi vil have en galla-nomineringsdag mandag 4. december fra kl. 13.00. Her vil vi starte med at offentliggøre de første kategorier via videoindslag på både vores facebook- og hjemmeside. Herefter vil vi, med en times mellemrum, kontinuerligt løfte sløret for de nominerede i de respektive kategorier indenfor både trav- og galopsporten.

Det er Uwe Bredahl og Peter Knudsen der sammen med Tina Jensen fra Hermans og den tidligere landsholdsstjerne Martin Jørgensen vil stå for offentliggørelsen af nomineringerne.

Programmet for galla-nomineringsdagen mandag den 4. december er som følger:

13.00 – Tobenede profiler – trav

14.00 – Tobenede profiler – galop

15.00 – Firbenede profiler – trav

16.00 – Firbenede profiler – galop