Nyheder

Musikalsk energiudladning til Hestesportens Galla

Lørdag den 20. januar er en festdag i hestevæddeløbssporten tegn. Trav- og galopsportens dygtigste fra sæsonen 2017 skal kåres, og krydderiet er en musikalsk energiudladning fra Queen Maschine-forsangeren Bjarke Baisner Laursen.

Det officielle program indledes kl. 11 hvor standene åbnes, men allerede kl. 10 vil Dansk Hestevæddeløbs direktør, Henrik Friis, holde et kort uformelt informationsmøde. Her kan man få svar på sine eventuelle spørgsmål omkring hestevæddeløbssportens fremtid.

Informationsmødet er for alle og kræver ikke gallabillet. Deltagerne i informationsmødet vil i øvrigt gratis kunne deltage i gallaens eftermiddagsarrangement, men såfremt man ønsker kaffe og kage, er tilmelding dog nødvendig til gallaens primus motor, Lone Kristensen, på lk@hestesportensgalla.dk. Tilmelding til kaffe og kage er ikke nødvendig for folk med gallabillet.

Gallaens første vindere kåres fra kl. 13, og det hele kulminerer med en 3-retters festmenu, underholdning, musik, fortsatte kåringer, og dans.

Hestesportens Galla kan allerede nu melde om udsolgt til aftenarrangementet, men ønsker man at komme på venteliste til eventuelle afbudsbilletter, kan man kontakte Anna-Grete Jensen på tlf. 40 16 66 30 eller mail: ag@danskgalop.dk.

Hestesportens Galla afholdes som i de senere år på Hermans i Tivoli Friheden i Århus.

På hestesportensgalla.dk finder du dagens program, ligesom der løbende opdateres med gallanyt.