Nyheder

Hestesportens Galla: Nominerede til Årets Pony-profil

Tre ponykuske har sæsonen igennem gjort det så ekstraordinært godt, at det har udløst en nominering til Årets Pony-profil 2018 præsenteret af Travdiscount.

Kåringen af Årets Pony-profil finder sted den 19. januar i forbindelse med Hestesportens Galla på Hermans i Tivoli Friheden i Aarhus.

Nomineringsudvalget har i sin udvælgelse af nominerede til Årets Pony-profil 2018 lagt vægt på antallet af sejre, sejrsprocent, antallet af modstandere i de vundne løb, samt DM-titler. Der er desuden skelet til resultater i udlandet. For at blive kåret til Årets Pony-profil 2018 er det et krav, at man maksimalt er fyldt 18 år i løbet af sæsonen.

De nominerede er…

Mille-Marie Neerup Jensen

Foto: Torben Ager – Travfoto Bornholm.

Mille-Marie Neerup Jensen blev med sine i alt 37 sejre landets klart oftest sejrende pony-profil i 2018. Faktisk vandt hun mere end dobbelt så mange sejre som nummer to på listen. Mille-Marie kørte i 2018 med en sejrsprocent på mere end 30. Hun er 15 år og tilknyttet Lolland Falster Ponytrav.

Rasmus Enghaven Jensen

Foto: Helle og Tony Holmstrøm Larsen

Rasmus Enghaven Jensen havde en flot sæson, der bød på 11 sejre og to DM-titler. Med Fudge vandt han DM for Ponyer under 120 cm i såvel trav- som montédisciplinen. Rasmus’ sejre er ofte taget i større felter og derfor er det imponerende at han holder en sejrsprocent på bedre end 20. Rasmus er 15 år og tilknyttet Aalborg Ponytravklub – Ikaros.

Kamilla Gilsgaard

Foto: Helle og Tony Holmstrøm Larsen

Kamilla Gilsgaard formåede i 2018 at hente hele 15 sejre samt en DM-titel. DM-titlen blev sikret overlegent med Ernst Romeo i klassen for ponyer under 128 cm. Kamilla har i 2018 kørt med en imponerende sejrsprocent på 27. Hun er 16 år og tilknyttet Lolland Falster Ponytravklub.