Nyheder

Super L.I.G.A underholdning til Hestesportens Galla

Hit duo’en L.I.G.A og hypnotisøren Henrik Svanekiær er de underholdningsmæssige trækplastre ved Hestesportens Galla 2018.

Når Hestesportens Galla løber af stablen den 19. januar på Hermans i Tivoli Friheden kan de fremmødte se frem til et organisk og energisk live show med urban/popbandet L.I.G.A.

L.I.G.A kom for alvor på danskernes læber i 2013, da de dominerede landets radiokanaler med hitsinglen ‘Skylder Dig Ik Noget’. Debutsinglen blev hurtigt fulgt op af et debutalbum, en EP og en række singler – heriblandt radiohittet ’Julia’.

Bandet har siden deres debut spillet et utal af koncerter landet over og når de kl. 23.00 – umiddelbart efter middagen og kåringerne – går på scenen, er der garanti for et fyldt dansegulv. Efter L.I.G.A vil en DJ gøre sit til, at dansegulvet forbliver tætpakket.

Er man til tankeoverførsel, manipulation og magi kan man også se frem til den kendte hypnotisør Henrik Svanekiærs humoristiske optræden under Galla-middagen.

Programmet til Hestesportens Galla er netop offentliggjort på gallaens egen hjemmeside hestesportensgalla.dk, hvor man også kan finde yderligere information omkring tilmelding.

Ifølge primus motor Lone Kristensen er der vanen tro flot opbakning til arrangementet. Det går stærkt med tilmeldinger netop nu, og der er kun få billetter tilbage.