Nyheder

Hele Danmarks rockmama til Galla

Hele Danmarks rockmama Sanne Salomonsen kommer til Trav- og Galopsportens Galla 2019. Både som gæst og performer.

Trav- og Galopsportens Galla har gjort et kæmpe scoop, idet man har fået den levende legende Sanne Salomonsen til at optræde til årets galla, som afholdes på Hermans i Tivoli Friheden i Aarhus lørdag 18. januar.

Sanne Salomonsen har et alenlangt musikalsk CV, og er blandt andet kendt fra gruppen “Sneakers” med kæmpehits som “Sui-sui” og “Woodoo”. Et andet kæmpehit var støttesinglen “Den jeg elsker, elsker jeg”, som Sanne Salomonsen udgav til fordel for AIDS-Fondet sammen med Søs Fenger, Anne Linnet og Thomas Helmig.

I starten af dette årtusinde etablerede Sanne Salomonsen coverbandet “Cowgirls” sammen med Tamra Rosanes og Lis Sørensen, og udsendte albummet “Girls night out” i 2001. Dét album gik direkte ind som nummer et på hitlisterne.

Siden tiden med Cowgirls har Sanne Salomonsen udgivet flere studiealbums solo, og har desuden medvirket i flere sæsoner af det populære tv-program “Toppen af poppen”.

Til Trav- og Galopsportens Galla 2019 får Sanne Salomonsen prominent selskab på scenen, idet hun skal optræde sammen med “The Antonelli mini-Orchestra”, som blandt andet kendes fra “Vild med dans” på TV2, hvor The Antonelli Orchestra som husorkester nærmest er blevet en institution og folkeeje.

– Vi er meget stolte og glade over at Sanne Salomonsen og The Antonelli mini-Orchestra kommer både som gæster og performere til årets galla. Det er uden tvivl de største navne vi hidtil har haft på gallaen, udtaler gallakoordinator Lone Kristensen til Danskhv.dk.

The Antonelli mini-Orchestra skal optræde til Trav- og Galopsportens Galla 2019 sammen med “hele Danmarks rockmama” Sanne Salomonsen.

Der kan fortsat købes billet til årets store gallafest for trav- og galopsporten. Men med ovenstående in mente, så skal man nok ikke vente for længe. Se herunder, hvordan du bestiller billet.