Nyheder

Vær med til at hylde sporten til Hestesportens Galla

Fredag offentliggøres årets nominerede til Hestesportens Galla – og billetsalget er nu åbnet.

Glædeligvis tegner alt til, at vi i år får mulighed for at hylde sportens aktive i selskab med hinanden. 12. februar afvikles gallaen efter gældende restriktioner på Hermanns i Tivoli Friheden. Eftermiddagsarrangement starter kl. 13:00 og aftenarrangement kl. 17:00.

Billetterne koster 525 kr. pr. person + ordregebyr og omfatter en treretters menu. Køb dem via Ticketmaster her.

Vi opfordrer grupper, der ønsker at sidde sammen, til at købe billetterne samlet. Øvrige forespørgsler omkring bordplan og billetter rettes til Kristine Strandsby via ks@danskhv.dk. Ønsker du at købe billetten over din konto i DTC, retter du ligeledes henvendelse til Kristine Strandsby.

Og de nominerede er…

Fredag løfter sekretariatschef i Dansk Hestevæddeløb Uwe Bredahl sløret for årets nominerede i selskab med Fast Track-reporter Nicole Marsing. Navnene offentliggøres løbende i udsendelsen fra Jydsk Væddeløbsbane fredag. Se med på Fast Track fra kl. 15.25, eller find dem på danskhv.dk efterfølgende.