Nyheder

Hestesportens Galla 2021: Udsolgt

Opbakningen til Hestesportens Galla 2021 er ikke til at tage fejl af. Med små to uger til den festlige dag kan arrangørerne melde alt udsolgt. Men det er muligt at komme på en venteliste, hvis man ikke fik sikret sig sine billetter i første omgang.

Billetter til Hestesportens Galla 2021, som afholdes den 12. februar 2022, er udsolgte.

Det glæder gallaens frontkvinde, Lone Kristensen, der endnu engang kan se frem til en fyldt sal på Hermans i Tivoli Friheden i Aarhus:

– Jeg må ærligt indrømme, at det kommer bag på mig, at vi allerede nu må melde alt udsolgt, men jeg er dybt taknemlig for den opbakning, sporten viser til arrangementet, og jeg glæder mig sådan til, at vi alle kan samles igen, siger Lone Kristensen.

Lone Kristensen er sammen med resten af gallateamet ved at lægge sidste hånd på værket, og noget tyder på, at der er meget at glæde sig til i år:

– Jeg tror, denne galla bliver helt speciel. Efter næsten to år med restriktioner findes der i min optik ikke en bedre anledning til at samles omkring sporten og fejre de aktive end med en rigtig gallafest, uddyber hun.

Mulighed for at komme på venteliste

For dem, der desværre ikke fik en billet eller to med i første omgang, er det muligt at komme på venteliste.

For at komme på ventelisten skal man sende en mail til Kristine Strandsby på ks@danskhv.dk, hvor man oplyser det ønskede antal billetter, navn(e) samt telefonnummer.

Derefter vil I blive kontaktet, såfremt der kommer ledige billetter.