Nyheder

Hestesportens Galla 2022 sender en stor tak

Hestesportens Galla 2022 nærmere sig med hastige skridt og med blot et par uger til, at det for alvor går løs, er det på sin plads at sende en stor tak til alle dem, som med deres støtte har gjort det muligt endnu engang at samle væddeløbsdanmark til årets festligste dag.

Lørdag den 4. februar 2023 fyldes Hermans i Tivoli Friheden i Aarhus endnu engang med væddeløbsglade mennesker fra hele landet, når Hestesportens Galla 2022 løber af stablen.

Det at stadig muligt at købe billetter til arrangementet på Ticketmaster via linket her.

Ønsker til bordplacering sendes til Kristine Strandsby på galla@danskhv.dk.

En stor tak til alle sponsorer

Med 25 år på bagen kan man vist godt tillade sig at kalde Hestesportens Galla for en tilbagevendende begivenhed. At dette gør sig gældende skyldes i høj grad alle dem, som år efter år vælger aktivt at bakke op omkring det festlige foretagende.

Til alle dem skal der naturligvis lyde et kæmpestort TAK.

Med deres støtte og biddrag kan sporten se frem til en dag, hvor de mudrede staldstøvler skiftes ud med pæne, pudsede sko, og man kan lade hjelmen blive hjemme på hattehylden for en aften.

25 år med Hestesportens Galla

Årets galla markerer samtidig 25-års jubilæet for Hestesportens Galla, og meget er sket, siden man for første gang i 1998 kårede Årets hest inden for henholdsvis travet og galoppen.

I år samles 400 mennesker fra både trav- og galopsporten til god mad, dans og fest for i fællesskab at hylde alle de flotte nominerede og heppe på netop deres favoritter i hele 24 kategorier.

Hestesportens Galla vil gerne have lov til at sende en stor tak til alle samarbejdspartnere og til alle de glade gæster, som år efter år er med til at skabe årets største væddeløbsfest – uden for banen.