Nyheder

Program for Hestesportens Galla 2022

Nedtællingen til årets væddeløbsfest er for alvor begyndt. Her kan du læse mere om arrangementet samt finde programmet for dagen.

Lørdag den 4. februar samles væddeløbsdanmark til Hestesportens Galla 2022, som vanen tro bliver afholdt i de smukke omgivelser på Hermans i Tivoli Friheden i Aarhus.

Hvis du er lynhurtig, kan du måske nå at sikre dig de allersidste billetter til festen lige her.

OBS: Er du nomineret, og har du endnu ikke været i kontakt med Kristine Strandsby angående dine billetter samt bordønsker, bedes det gøres på mail galla@danskhv.dk

Hestesportens Galla 2022: 25-års jubilæum

I år er det 25 år siden, at Hestesportens Galla for første gang blev afholdt, og derfor ser vores alles galladronning, Lone Kristensen, en smule mere frem til årets fest, end hun plejer:

– Det er helt vildt at tænke på, at gallaen nu har eksisteret i 25 år! Jeg er i den grad enormt taknemmelig og ydmyg over, at vi i så mange år har kunne samles om at fejre og hylde alle de mennesker, der igennem hele væddeløbssæsonen giver os andre så meget underholdning, spænding og gode oplevelser den anden vej, siger Lone Kristensen.

– I år har vi endnu engang lagt os i selen for at skabe de bedste rammer for showet, og jeg glæder mig sådan til at se alle de forventningsfulde nominerede og deres familie og venner samlet på Hermans.

Overordnet program for dagen

Der er mange ender, der skal mødes, når man afholder et stort arrangement som Hestesportens Galla. Derfor skal nedenstående program forstås som vejledende, ligesom at der kan forekomme mindre ændringer.

13.00: Velkommen til Hestesportens Galla 2022 – eftermiddag
13.00-14.30: Kåringer
14.30-15.00: Kaffe og kage sponsoreret af Harlev Bageri

15.00-17.00: Pause

17.00: Velkommen til Hestesportens Galla 2022 – aften
17.00-01.00: Kåringer, tre rettes menu, socialt samvær og fest

01.00: DJ’en spiller den sidste sang

OBS: Bemærk at selve showet om aftenen begynder kl. 17.00. Vi anbefaler derfor gæsterne at ankomme i god tid.