Nyheder

Nedtællingen til årets fest er for alvor begyndt

Har I husket at pudse danseskoene og fundet kjole og hvidt frem? I morgen går det nemlig løs, når Hestesportens Galla 2022 løber af stablen.

Om blot et døgns tid udløses spændingen, når vi finder ud af, hvilke af de mange flotte nominerede, der kan tage en af de eftertragtede statuetter med hjem og dermed kalde sig vindere ved Hestesportens Galla 2022.

Og ifølge Lone Kristensen er er god virkelig grund til at glæde sig til morgendagens festligheder:

– Der er altid en vis spænding forbundet med at planlægge et så stort arrangement, og det kræver mange hjælpende hænder at få det hele til at gå op i en højere enhed. I år har jeg heldigvis haft et supergodt gallahold i ryggen, som har arbejdet benhårdt for at skabe en ekstraordinær dag og aften i anledningen af gallaens 25-års jubilæum.

– Vi har skruet en tand op for gallastemningen i år, og vi håber virkelig, at alle de nominerede, sponsorer og øvrige gæster vil være med til at fuldende dagen med deres gode humør og skabe en helt fantastisk stemning. Det synes jeg bestemt, at vores skønne sport fortjener, siger Lone Kristensen.

Overordnet program for dagen

13.00: Velkommen til Hestesportens Galla 2022 – eftermiddag

13.00-14.30: Kåringer

14.30-15.00: Kaffe og kage sponsoreret af Harlev Bageri

15.00-17.00: Pause

17.00: Velkommen til Hestesportens Galla 2022 – aften

17.00-01.00: Kåringer, tre rettes menu, socialt samvær og fest

01.00: DJ’en spiller den sidste sang

OBS: Bemærk at selve showet om aftenen begynder kl. 17.00. Vi anbefaler derfor gæsterne at ankomme i god tid.

Andre praktiske oplysninger

– Det vil være muligt at købe en sandwich i baren, hvis sulten skulle melde sig i forbindelse med eftermiddagsarrangementet.

– Der er ingen bordplan om eftermiddagen – det er der til gengæld om aftenen.

– Det vil være muligt at orientere sig i aftenens bordplan, som vil være hængt op flere steder i foyeren, forud for aftenarrangementet.

Ellers er der blot tilbage at sige: Vi glæder os til at se jer alle sammen til Hestesportens Galla 2022 – 25-års jubilæum i morgen!